fbpx

Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

Sănătatea ochilor la +50 ani

Susținut de MacuShield

Sănătatea nu are vârstă

 

Află în acest articol de ce sănătatea nu are vârstă și cum ne menținem o vedere sănătoasă, odată cu trecerea anilor.

 

Vedere mereu tânără

 

Cu toții ne dorim să ne păstrăm vederea de la tinerețe. Contează genetica dar și câtă atenție le acordăm în îngrijirea lor. Și ochii îmbătrânesc odată cu noi.

Cel mai bun mod de a preveni problemele de vedere este prin controale oftalmologice regulate, care pot ajuta la depistarea oricăror afecțiuni sau boli în stadii incipiente, înainte ca acestea să aibă șansa de a provoca daune grave.

O altă măsură simplă de precauție împotriva vederii slabe este să avem o dietă sănătoasă, bine echilibrată, cu multe fructe și legume, care furnizează nutrienții esențiali de care ochii noștri au nevoie pentru a funcționa corect.

Este la fel de important să evităm timpul excesiv petrecut în fața ecranelor, să dormim suficient în fiecare noapte și să evităm fumatul sau alte obiceiuri nesănătoase.

 

Sănătatea nu are vârstă

 

Dieta potrivită

 

Pentru a menține ochii sănătoși este important să alegeți alimente care sunt bogate în antioxidanți. Antioxidanții sunt compuși benefici care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi. Acești compuși dăunători pot fi găsiți în tot mediul nostru înconjurător și pot cauza o gamă largă de probleme.

Legumele cu frunze verzi, împreună cu alimente precum vitaminele A și C și peștele, sunt toate surse excelente de antioxidanți.

O altă parte importantă a unei diete sănătoase o reprezintă carotenoizii. Aceștia pot fi găsiți doar în anumite alimente și joacă un rol crucial în sănătatea maculei ochiului.

Un nivel suficient de carotenoizi este esențial pentru acuitatea vizuală și poate contribui, de asemenea, la protejarea împotriva bolilor oculare legate de vârstă, cum ar fi degenerescența maculară.

 

Vitamine pentru ochi

 

Vitaminele oculare sunt esențiale pentru menținerea sănătății ochilor. Cu toate acestea, pe măsură ce indivizii îmbătrânesc, este posibil ca dieta singură să nu fie suficientă, astfel că poate doriți să luați în considerare suplimentele.

MacuShield Original – formula unică a suplimentului alimentar, una pe zi, conține LMZ3 care cuprinde toți cei trei carotenoizi maculari: luteină, mezo-zeaxantină și zeaxantină într-o combinație specifică de 10/10/2.

Cercetările științifice arată că acești trei carotenoizi maculari se găsesc în partea din spate a ochiului, în maculă, unde formează pigmentul macular (culoarea galbenă). Concentrat chiar în centrul acestui pigment se află mezo-zeaxantina.

Gama MacuShield oferă o capacitate antioxidantă îmbunătățită deoarece conține toți cei trei carotenoizi maculari. Studiile au arătat că această combinație de substanțe nutritive din LMZ3 funcționează împreună, ducând la o acumulare mai rapidă și o mai bună protecție a maculei.

Dacă ați depășit vârsta de 50 de ani sau dacă aveți un istoric familial de probleme oculare, discutați cu medicul dumneavoastră despre cea mai bună modalitate de a vă menține sănătatea ochilor.

Ne găsești și pe:

logo macushield

Dacă ai orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi!

Contact

031 104 0016

office@amdnobel.ro

Share This