Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

MacuShield Original Plus 90 Ro

MacuShield Original Plus

MacuShield Original Plus – formula unică a suplimentului alimentar, una pe zi, conține LMZ3 care cuprinde toți cei trei carotenoizi maculari: luteină, mezo-zeaxantină și zeaxantină într-o combinație specifică de 10/10/2.

LMZ3 este derivat dintr-un extract botanic obținut din floarea de crăiță (Tagetes erecta).

Pe lângă acești trei antioxidanți, MacuShield Original Plus are în componența sa și riboflavină, ce interferează cu orice proces de „reparare”  al organismului. Este o vitamină esențială pentru metabolism. De asemenea, este o vitamină esențială pentru activitatea retinei și a celorlalte structruri oculare.

Cercetările științifice arată că acești trei carotenoizi maculari se găsesc în partea din spate a ochiului, în maculă, unde formează pigmentul macular (culoarea galbenă). Concentrat chiar în centrul acestui pigment se află mezo-zeaxantina.

  • Gama MacuShield oferă o nutriție maculară concentrată
  • MacuShield Original mărește rapid nivelul pigmentului macular.
  • Gama MacuShield oferă o capacitate antioxidantă îmbunătățită deoarece conține toți cei trei carotenoizi maculari.
  • Studiile arată că această combinația de substanțe nutritive din LMZ3 funcționează împreună, ducând la o acumulare mai rapidă și o mai bună protecție a maculei.
  • MacuShield® Original Plus este un supliment alimentar și nu este un substitut al unei diete sănătoase echilibrate
  • MacuShield Original Plus nu are contraindicații cunoscute.

Cine trebuie să ia MacuShield Original?

Oricine...

…cu DMLV incipientă (Degenerescență maculară legată de vârstă)

Oricine...

…are vederea încețoșată. De exemplu, persoanele care evită să conducă noaptea din cauza disconfortului vizual.

Oricine...

…are vederea încețoșată ca efect secundar al unei alte afecțiuni oculare. De exemplu, tratament cu laser, DMLV (Degenerescență maculară legată de vârstă), retinopatie diabetică și glaucom.

Oricine...

riscă să aibă DMLV (Degenerescență maculară legată de vârstă). De exemplu, persoanele în vârstă, fumătorii, cei cu istoric familial de DMLV.

Oricine...

…își dorește o viteză de reacție îmbunătățită.

Fiecare secundă contează când vorbim de performanță vizuală.

Oricine...

… simte că petrece mult timp în fața dispozitivelor, iar pigmentul lor macular este afectat de lumina albastră emisă de aceste dispozitive.

BENEFICIILE SUPLIMENTĂRII PIGMENTULUI MACULAR CU MACUSHIELD ORIGINAL

contrast cu macushield

Crește semnificativ sensibilitatea la contrast

Aceasta este corelată statistic cu augmentarea pigmentului macular în cazurile de patologie retiniană,iar în lipsa patolgiei, cu DOPM* scăzută. Creșterea semnificativă a sensibilității la contrast poate fi realizată utilizând formula MacuShield.

efect orbitor diminuat cu macushield

Reduce semnificativ efectul orbitor al luminii

În condiții de lumină foarte puternică și reflexii orbitoare s-a constatat o atenuare semnificativă a impactului acestora asupra funcțiilor vizuale. Acest efect a fost obținut după suplimentarea cu MacuShield timp de 6 luni. 

acuitate vizuala cu macushield

Menține stabilă acuitatea vizuală a pacienților cu DMLV incipient

În urma suplimentării cu MacuShield timp de 3 ani, acuitatea vizuală nu a înregistrat modificări semnificative și nici un pacient nu a progresat din punct de vedere clinic către forme avansate de DMLV.

Reconstruiește rapid & integral orice tip de profil spațial

Augmentarea pigmentului macular poate fi realizată la toate excentricitățile utilizând formula MacuShield cu Mezo-Zeaxantină în doar 3 luni de administrare.

Reduce cu 26% riscul progresiei către DMLV umed

Suplimentele alimentare care conțin formula AREDS2 pot reduce riscul progresiei DMLV cu până la 26%. MacuShield Gold conține formula AREDS 2 îmbogățită și cu Mezo-Zeaxantină.

Păstrează funcțiile vizuale ale pacienților cu retinopatie diabetică

Administrarea de MacuShield timp de 2 ani a dus la menținerea neschimbată a acuității vizuale, creșterea grosimii centrale a foveei și RRD (retinal response density).

Dacă ești mereu pe fugă, încercă și noul MacuShield masticabil.

MacuShield Chewable

MacuShield Chewable

Formula unică a suplimentului alimentar MacuShield Chewable (masticabil), una pe zi, conține LMZ3 care cuprinde toți cei trei carotenoizi maculari: luteină, mezo-zeaxantină și zeaxantină într-o combinație specifică de 10/10/2, alături de riboflavină.

LMZ3 sunt niște xantofili retinieni ce au efect protector.

Cercetările științifice arată că acești trei carotenoizi maculari se găsesc în partea din spate a ochiului, în maculă, unde formează pigmentul macular (culoarea galbenă). Concentrat chiar în centrul acestui pigment se află mezo-zeaxantina.

Gama MacuShield oferă o nutriție maculară concentrată
MacuShield Chewable în noua formulă se adresează cu precădere persoanelor active, în continuă dinamică, ale căror metabolism are nevoie de aport suplimentar de riboflavină.
MacuShield Chewable este disponibil sub formă de comprimate orodispersabile cu un gust plăcut de afine și poate fi luat fără habitualul pahar de apă, oricând, o dată pe zi.

Share This