Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

CONDUS. confort. Siguranță

AUTO.

Performanță vizuală pentru condus.

umbra condus

Determinanții vizuali ai condusului

Acuitatea vizuală este doar o parte atunci când vorbim despre șofat. Sunt foarte multe alte elemente care influențează modul și timpul de reacție al șoferului, iar acestea se află în controlul nostru și majoritatea au legătură cu vederea noastră.

%

din reacțiile șoferului se bazează pe vedere

condus masini

cONDIțIILE DE LUMINă INFLUENțEAZă MAJOR reacțiile în timpul condusului!

CUM TE POțI PROTEJA DE CEI 6 FACTORI care ne îngreunează condusul?

condus

LUMINĂ

Contrastul

Reflexiile

Fotopic

Luminanță

Scotopic

Lumina la rĂsĂrit Și apus Când conduci

Lumina puternică are capacitatea de a reduce semnificativ contrastul. Astfel se întâmplă în momentul în care conducem dimineața devreme sau seara înainte de a se înnopta, mai ales când soarele se află în fața noastră. Inevitabil avem nevoie de ochelari de soare, ceea ce este și recomandat să purtați. În același timp, filtrul natural al ochiului –  pigmentul macular, joacă un rol important în menținerea echilibrului la nivelul retinei.

condus siguranta auto

Condusul pe timp de noapte (SCOTOPIC)

În condiții de lumină slabă, percepția asupra distanței este modificată, iar abilitatea de a distinge culorile sau contrastul se înrăutățesc. De asemenea, impactul luminii farurilor poate fi extrem de obositor, mai ales dacă pigmentul macular este unul scăzut.

An exploratory study evaluating the effects of macular carotenoid supplementation in various retinal diseases

„Suplimentarea cu Macushield timp de 6 luni a dus la îmbunătățirea sensibilității la contrast în condiții fotopice și scotopice.”

An exploratory study evaluating the effects of macular carotenoid supplementation in various retinal diseases

„După 6 luni de administrare de MacuShield, densitatea optică a pigmentului macular a crescut suficient de mult încât să diminueaze impactul strălucirilor de lumină pe timp de zi și noapte.”

  • Crește sensibilitatea la contrast
  • scade efectul orbitor al reflexiilor
  • scade sensibilitatea la fotostres
  • protejează fotoreceptorii
  • menține sănătatea retinei

Capacitatea de recuperare după fotostres în timpul condusului

La fel de periculoase pot fi și trecerile rapide de la o intensitate a luminii la alta, așa cum se întamplă atunci când intrăm sau ieșim dintr-un tunel. Cu cât densitatea optică a pigmentului macular este mai mare și acesta poate filtra mai bine lumina, cu atât ne recăpătăm vederea normală în mai puțin timp.
condus familie

MAcushield

An exploratory study evaluating the effects of macular carotenoid supplementation in various retinal diseases

„MacuShield a dovedit în studiile clinice că poate scădea, în urma unei cure de 6 luni, timpul de recuperare al vederii în situații dificile din timpul condusului.”

MacuShield

Ai condus azi?

Dacă lumina îți face probleme, MacuShield poate fi soluția.

Este disponibil în majoritatea farmaciilor din Romania. În cazul în care nu vă puteți deplasa spre cea mai apropiată farmacie, ne puteți contacta pentru livrare la domiciliu. Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare. Adresați-vă medicului oftalmolog pentru un control amănunțit.

Contactează-ne

Telefon

031.104.0016

0720.277.538

Share This