Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

Investește în performanța vizuală și viteza de reacție

vezi mai bine, reacționezi mai repede

macushield

viteza de reacție, procesare neuronală și eficiența procesării vizuale

Un studiu realizat recent a demonostrat că suplimentarea dietei cu zeaxantină și luteină poate crește viteza de procesare vizuală cu până la 10%.
Viteza de procesare vizuală este cuantificată în milisecunde pentru că se întâmplă totul foarte rapid. Lumina intră în ochi, atinge retina, aceasta procesează fotonii de lumină în impuls nervos, parcurge drumul spre creier prin nervul optic, iar neuronii procesează impulsurile electrice și le transformă în imagini.
În aceste condiții, cu cât vedem mai bine, cu atât putem reacționa mai repede. Câștigarea câtorva milisecunde de procesare a informației va permite creierului să aibă suficient timp de a gasi soluții mai bune în situația respectivă. Vezi mai bine, reacționezi mai repede.

Ce înseamnă asta ?

Performanța vizuală

viteza de reactie alpinism
viteza de reactie bicla

Nu înseamnă doar acuitate vizuală

performanta vizual

1 clipire = 400ms

O singură clipire durează mai puțin de jumătate de secundă (400 milisecunde). Se știe că viteza de reacție a unui atlet la sunetul pistolului se realizează în 150 milisecunde.

tenis viteza de reactie

tenis +50 ms

Viteză minge = 170 km/h

Lungime teren = 23.77 m

Timpul de reacție = 500 milisecunde (MS)

10% îmbunătățire = 50 milisecunde

O jumătate de secundă este viteza de reacție pe care ar trebui să o ai din momentul în care adversarul a lovit mingea, până când tu trebuie să lovești iar mingea. În tot acest timp trebuie să vezi direcția de deplasare a mingii, să calculezi unde va ateriza, să te gândești cum vei lovi, să estimezi unde va ajunge mingea. Câștigarea a 50 milisecunde poate face diferența dintre un punct pierdut și unul câștigat.

fotbal +28 ms

Sut David Beckham = 158 Km/h

Distanță poartă = 11 m

Timpul de reacție = 250 milisecunde

10% îmbunătățire = 25 milisecunde

David Beckham are unul dintre cele mai puternice șuturi din lume, de aceea apărarea unei lovituri de la 11 metri poate fi imposibilă având în vedere că în momentul în care ai clipit ai ratat mometul în care mingea intră în poartă. A câștiga 25 milisecunde iți poate oferi o șansă în plus în apărarea penaltiului. Viteza de reacție te poate face câștigător.

ski viteza de reactie

ski +110 ms

Viteză coborâre = 32 km/h

Distanța obstacol = 10 m

Timp de reacție = 1.13 secunde

10% îmbunătățire = 110 milisecunde

Viteza generală de deplasare a pasionaților de ski este de cca 32Km/h. Deși nu pare o viteza foarte mare, dacă întâlnești un obstacol în fața ta, la aproximativ 10 m, vei avea doar puțin peste o secundă timp de reacție, altfel te vei izbi. 110 milisecunde te pot ține în continuare pe pârtie.

Macushield conține toți cei 3 carotenoizi

Îmbogățirea pigmentului macular

\

Crește sensibilitatea la contrast

\

Scade efectul orbitor al luminii

\

Scade sensibilitatea la fotostres

\

Protejează fotoreceptorii

Nu trebuie să fii sportiv de performanță pentru a avea

Performanță vizuală

Abilitatea noastră de a procesa acțiuni vizuale depinde de cum percep ochii detaliile procesului. Elementele care întregesc performanța vizuală sunt mai ample decât a vedea bine conform acuității vizuale statice și nu pot fi toate corectate doar prin ochelari.

  • acuitatea vizuală dinamică
  • percepția detaliilor fine
  • contrastul culorilor
  • luminanța
  • reflexiile
  • acomodarea în lumină slabă
  • percepție perifercă
  • trasabilitatea obiectelor în adâncime

Îmbogățirea dietei

Carotenoizii maculari (luteina, zeaxantina, mezo zeaxantina), pot avea efecte semnificative asupra funcțiilor vizuale.

volei viteza de reactie

diferențierea vizuală

În viața de zi cu zi, îmbunătățirea sensibilității la contrast poate ajuta în distingerea mai clară a detaliilor fine precum frunzele unui copac, sau o minge ce vine spre tine cu viteză.

raliu viteza de reactie

Viteza de adaptare

Schimbările bruște de lumină pot afecta claritatea vederii și concentrarea. Piloții de raliu pot trece prin momente dificile când intră sau ies dintr-un tunel sau din pădure.

spre deosebire de formulele fără mezo zeaxantină

Suplimentarea cu toți cei 3 carotenoizi oferă avantaje.

Susține-ți performanța vizuală!

Oferta MAcusHield

Este disponibil în majoritatea farmaciilor din Romania. În cazul în care nu vă puteți deplasa spre cea mai apropiată farmacie, ne puteți contacta pentru livrare la domiciliu. Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare. Adresați-vă medicului oftalmolog pentru un control amănunțit.

Telefon

031.104.0016

0720.277.538

Share This