fbpx

Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

 Știința MacuShield

AI ÎNCREDERE ÎN ȘTIINȚĂ!

MacuShield este suplimentul alimentar ce își bazează eficiența pe știință. Știința MacuShield are în portofoliul său peste 100 de studii clinice care îi demonstrează eficiența, atât pentru produs, cât și pentru ingredientele sale.

Ce ne spune știința MacuShied?

Chiar dacă MacuShield nu vindecă și nu tratează afecțiunile retinei, MacuShield este hrană specializată pentru pigmentul macular și susține performanța vizuală.

MacuShield susține Pigmentul Macular

Îmbogățește...

…concentrația de antioxidanți care se găsesc în sângele nostru și care sunt utilizați apoi de retină și pigmentul macular.

Regenerează...

…densitatea optică a pigmentului macular prin suplimentarea aportului de luteină, zeaxantină și mezo-zeaxantină la nivelul retinei.

Augmentează...

…volumul pigmentului macular cu cei trei carotenoizi astfel încât performanța vizuală sa poate fi restaurată, menținută și crescută.

PRINCIPALA funcție a pigmentului macular

Funcție fotoprotectoare

Pigmentul macular prin filtrarea luminii albastre favorizează acuitatea vizuală, crește sensibilitatea la contrast, reduce efectul orbitor al dispersiei luminii și al reflexiilor, precum și recuperarea după fotostres.

Alte Roluri Biologice ale carotenoizilor maculari

Funcție antioxidativă

Carotenoizii fac parte din sistemul de protecție și interactionează sinergic cu alți antioxidanți pentru a reduce stresul oxidativ care apare în urma proceselor intense de metabolism.

Funcție antiinflamatorie și neuroportectivă

LMZ3 are un efect antiinflamator amplificat față de oricare din componentele sale.

Îmbogățirea dietei cu MacuShield!

Adăugarea MacuShield timp de 12 luni a determinat o îmbunătațire semnificativă a sensibilității la contrast, ceea ce sugerează implicarea celor trei carotenoizi maculari (luteina, zeaxantina și mezo-zeaxantina) asupra funcției vizuale.

Studiile epidemiologice

au demonstrat

că nivelul scăzut al densității optice al pigmentului macular crește riscul progresiei degenerescenței maculare legate de vârstă.

Studiile observaționale

au demonstrat

că un aport alimentar crescut de carotenoizi și un nivel ridicat al concentrației serice a acestora sunt strâns corelate cu un risc scăzut al apariției și progresiei DMLV.

Studiile clinice

au demonstrat

că suplimentarea cu carotenoizi duce la creșterea denstității optice a pigmentului macular, îmbunătățesc calitatea vederii și scad riscul progresiei DMLV intermediar la cel avansat, în special la apariția neovascularizației.

stiinta
Share This