Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

Exerciții pentru ochi – Partea a doua

Susținut de MacuShield

Relaxare pentru ochi

 

Toată lumea are nevoie de puțină relaxare pentru ochi, din când în când. Află ce poți face pentru a-ți menține ochii sănătoși, cu ajutorul unei mici pauze.

 

Acoperă-ți ochii cu palmele

 

Încearcă acest exercițiu simplu data viitoare când îți simți ochii încordați sau obosiți.

Acoperă-ți ochii cu palmele, asigurându-te că nu intră lumină. Acest lucru ajută la relaxarea ochilor și permite răspândirea uniformă a peliculei lacrimale pe ochi, reducând disconfortul.

Ai grijă să nu apeși prea tare, deoarece acest lucru îți poate afecta, fără să îți dai seama, globii oculari. După câteva minute, ar trebui să te simți mai relaxat, iar ochii ar trebui să se simtă revigorați.

Relaxare pentru ochi

Masează-ți ochii

 

Masează-ți ușor ochii cu vârfurile degetelor, printr-o mișcare circulară. Începe de la colțul cel mai interior al ochiului și deplasează-te spre exterior, apoi inversează direcția. Repetă acest proces de mai multe ori.

De asemenea, îți poți folosi degetele mari pentru a-ți masa tâmplele cu o mișcare circulară. Asigură-te că folosești o presiune foarte ușoară și evită să pui presiune pe globul ocular în sine.

Acest exercițiu ar trebui să ajute la îmbunătățirea circulației sângelui în zona ochilor și a feței, pregătindu-ți ochiul pentru exerciții.

 

Exerciții de apropiere

 

Pentru a face acest exercițiu, începe prin a-ți ține degetul mare la aproximativ 15 centimetri de față. Concentrează-te asupra degetului mare și apoi apropie-l încet de ochi. Pe măsură ce faci acest lucru, va trebui să ajustezi în mod constant modul în care te concentrezi, pentru a-ți menține degetul mare bine focalizat.

Acest lucru ajută la întărirea mușchilor din ochi și la îmbunătățirea capacității de focalizare. Ca un bonus, este, de asemenea, o modalitate excelentă de a scăpa de stres!

Ia o pauză din când în când. Ochii tăi merită!

Și pe lângă relaxare, ochii tăi au nevoie de aportul optim de luteină, zeaxantină și mezo-zeaxantină, pentru a-și menține sănătatea! Pentru asta, te poți baza pe MacuShield!

 

 

Ne găsești și pe:

logo macushield

Dacă ai orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi!

Contact

031 104 0016

office@amdnobel.ro

Share This