fbpx

Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

Exerciții pentru ochi

Susținut de MacuShield

Și ochii noștri au nevoie de exerciții pentru a fi sănătoși.

Iată ce trebuie să faceți, din când în când, pentru a le da o pauză.

Acoperă ochii cu palmele

Încercați acest exercițiu simplu data viitoare când vă simțiți ochii încordați sau obosiți.

Acoperiți ochii cu palmele, asigurându-vă că nu intră lumină. Acest lucru ajută la relaxarea ochilor și permite răspândirea uniformă a peliculei lacrimale pe ochi, reducând disconfortul.

Aveți grijă să nu apăsați prea tare, deoarece acest lucru vă poate afecta de fapt globii oculari. După câteva minute, ar trebui să vă simțiți mai relaxat, iar ochii ar trebui să se simtă revigorați.

Masați-vă ochii

Masează-ți ușor ochii cu vârfurile degetelor, printr-o mișcare circulară. Începeți de la colțul cel mai interior al ochiului și deplasați-vă spre exterior, apoi inversați direcția. Repetați acest proces de mai multe ori.

De asemenea, vă puteți folosi degetele mari pentru a vă masa tâmplele cu o mișcare circulară. Asigurați-vă că folosiți o presiune foarte ușoară și evitați să puneți presiune pe globul ocular în sine.

Acest exercițiu ar trebui să ajute la îmbunătățirea circulației sângelui în zona ochilor și a feței, pregătindu-vă ochiul pentru exerciții.

Exerciții de apropiere

Pentru a face acest exercițiu, începeți prin a vă ține degetul mare la aproximativ 15 centimetri de față. Concentrează-te asupra degetului mare și apoi apropie-l încet de ochi. Pe măsură ce faceți acest lucru, va trebui să ajustați în mod constant modul în care vă concentrați pentru a vă menține degetul mare bine focalizat. Acest lucru ajută la întărirea mușchilor din ochi și la îmbunătățirea capacității de focalizare. Ca un bonus suplimentar, este, de asemenea, o modalitate excelentă de a scăpa de stres!

Luați-va o pauză din când în când. Ochii voștri merită!

 

 

Ne găsești și pe:

logo macushield

Dacă ai orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi!

Contact

031 104 0016

office@amdnobel.ro

Share This