fbpx

Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

Cum ajută un zâmbet?

Susținut de MacuShield

Beneficiile zâmbitului

 

Află în acest articol mai multe despre beneficiile zâmbitului asupra vederii și cum poate un zâmbet să influențeze sănătatea.

 

Zâmbiți? Cât de mult?

 

Nu este un secret că râsul te poate face să te simți bine. De fapt, cercetările au arătat că zâmbetul și râsul pot avea tot felul de efecte pozitive asupra sănătății tale. În primul rând, atunci când râdeți se eliberează endorfine, ceea ce ajută la creșterea stării de spirit și la îmbunătățirea sentimentului general de bunăstare. În plus, râsul poate scădea nivelul de stres și poate ajuta la reducerea durerii.

De fapt, un studiu a constatat că, după ce au vizionat un film amuzant, participanții au avut o percepție semnificativ mai scăzută a durerii decât cei care nu au vizionat filmul.

 

Zâmbet molipsitor

 

Este greu să reziști să nu zâmbești atunci când vezi pe altcineva făcând-o. Este ca un reflex: îi vezi zâmbind și, înainte de a-ți da seama, zâmbești și tu. Dar ați observat vreodată că există unii oameni care par să nu zâmbească niciodată? Aceștia ar putea avea o încruntare de odihnă sau ar putea pur și simplu să pară serioși tot timpul. Mulți sunt îngrijorați de riduri.

Este adevărat că zâmbetul poate contribui la apariția ridurilor în timp. Atunci când vă încruntați sau strâmbați din ochi, faceți ca pielea să se plieze pe ea însăși. Iar plierea repetată va duce în cele din urmă la apariția ridurilor. Dar există și alți factori care contribuie la apariția ridurilor, cum ar fi expunerea la soare și genetica.

Beneficiile zâmbetului

Cum mă protejez de riduri?

 

Ridurile sunt o parte naturală a îmbătrânirii și nu există nicio modalitate de a le preveni complet. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a le reduce apariția. De exemplu, utilizarea cremei de protecție solară poate ajuta la protejarea pielii împotriva daunelor cauzate de razele ultraviolete ale soarelui. Acest lucru, la rândul său, poate ajuta la încetinirea formării ridurilor.

În plus, utilizarea cremelor și serurilor anti-îmbătrânire poate ajuta la îmbunătățirea elasticității pielii, făcând-o mai puțin predispusă la apariția ridurilor. Acestea nu sunt singurele modalități de a reduce apariția ridurilor.

O dietă sănătoasă și multă mișcare vă pot ajuta, de asemenea, să vă păstrați pielea în cea mai bună formă. Cu toate acestea, crema de protecție solară și cremele anti-îmbătrânire sunt două dintre cele mai eficiente modalități de a combate ridurile.

 

Protecție pentru ochi

 

Pe cât de important este să avem grijă de noi la exterior, pe atât trebuie să acordăm atenție și în interior. MacuShield ajută, însă într-un mod diferit, din interior.

Conține o formula unică de antioxidanți, luteină, zeaxantină și mezo-zeaxantină, care se găsesc în mod natural în ochi. Acești nutrienți ajută la protejarea ochiului de daunele cauzate de lumina albastră și de alți factori de mediu. Retina are nevoie de aceşti carotenoizi pentru a filtra lumina albastră, iar consumul excesiv de digital duce la extenuarea pigmentului macular. Astfel retina pierde sensibilitatea la contrast, vederea clară si intensitatea culorilor.

În plus, aceștia ajută la reducerea riscului de degenerescență maculară legată de vârstă, una dintre principalele cauze de orbire la adulții în vârstă. În plus poate face ca viața să aibă o intensitate în plus de culoare.

Ne găsești și pe:

logo macushield

Dacă ai orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi!

Contact

031 104 0016

office@amdnobel.ro

Share This