fbpx

Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

‘Ochi de vultur’ sau cum să ai o vedere mai bună

Susținut de MacuShield

‘Ochi de vultur’ sau cum să ai o vedere mai bună

Viteza de procesare vizuală este un factor cheie în multe aspecte diferite ale vieții noastre. Fie că încercăm să citim o carte, să conducem o mașină sau pur și simplu să distingem între culori și forme, capacitatea de a procesa rapid și precis informațiile vizuale este esențială pentru a avea succes.

Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de sarcini care ne cer să ne concentrăm asupra unor detalii mici sau să luăm decizii rapide.

De exemplu, capacitatea de a înțelege detaliile, cum ar fi tabloul de bord al unei mașini sau un colț de stradă aglomerat ce necesită niveluri ridicate de viteză de procesare vizuală.

De asemenea, persoanele care se luptă cu înțelegerea lecturii se luptă adesea și cu viteza de procesare vizuală; ele pot avea probleme în decodare cum ar fi cuvintele și frazele, ceea ce le face dificil să urmărească texte complexe sau să digere concepte mai abstracte.

Cu toate acestea, în ciuda importanței sale, mulți oameni își iau viteza de procesare vizuală ca pe ceva de la sine înțeles. Ei presupun că abilitatea de a vedea clar și de a procesa cu ușurință intrările vizuale va veni întotdeauna în mod natural. Dar nu este așa – la fel ca alte abilități mentale, capacitatea noastră de a interpreta eficient informațiile vizuale poate fi antrenată și îmbunătățită prin practică sau ajutor.

A vedea nu înseamnă doar a privi. Este vorba, de asemenea, despre procesarea rapidă și precisă a informațiilor vizuale din fața noastră.

De exemplu, gândiți-vă la ultima dată când a trebuit să căutați ceva într-o încăpere dezordonată. Probabil că v-a luat mai mult timp să găsiți ceea ce căutați, deoarece creierul dumneavoastră a trebuit să treacă prin toate informațiile vizuale din încăpere – un proces ineficient care poate fi frustrant și chiar stresant. Vestea bună este că, la fel ca și alte abilități mentale, capacitatea noastră de a interpreta informațiile vizuale poate fi antrenată și îmbunătățită cu ajutorul practicii. Există multe modalități de a face acest lucru, dar o metodă simplă este să vă provocați în mod regulat cu activități care vă cer să procesați vizual informațiile rapid și cu precizie. Jocuri precum „găsește diferența” sau „găsește obiectul” sunt excelente pentru acest lucru și există multe altele disponibile online sau în magazinele de aplicații.

Ochiul uman este un organ complex și incredibil, iar macula este responsabilă pentru vederea centrală. Macula este o zonă mică, de culoare galbenă, situată în centrul retinei, și este plină de carotenoizi, care sunt nutrienți puternici ce ajută la protejarea ochiului împotriva deteriorării dar îl și ajută la viteza de procesare a informațiilor!

Macushield este un supliment care conține toți cei trei carotenoizi maculari: luteină, mezozeaxantină și zeaxantină într-o combinație specifică de 10/10/2. Această formulă unică oferă o capacitate antioxidantă sporită, care ajută la protejarea ochiului împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.

În plus, combinația de carotenoizi contribuie la creșterea vitezei de procesare vizuală prin îmbogățirea pigmentului macular.

Macushield contribuie eficient la protejarea vederii și la susținerea unei funcții oculare sănătoase.

Ne găsești și pe:

logo macushield

Dacă ai orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi!

Contact

031 104 0016

office@amdnobel.ro

Share This