Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

MacuShield Original sau MacuShield Gold

Susținut de MacuShield

MacuShield Original sau MacuShield Gold

Acest debate veșnic între cele două produse: MacuShield Original sau MacuShield Gold

Care sunt diferențele, de ce unul se ia o singură capsulă pe zi, iar celălalt, trei capsule pe zi. De ce e diferit prețul? Care mi se potrivește?

Așa că o s-o luăm pe rând și sperăm să fie cât mai clar cu putință.

1. Care sunt diferențele dintre MacuShield Original și MacuShield Gold

MacuShield Original Plus

MacuShield Gold

MacuShield Original Plus – formula originală a suplimentului alimentar, una pe zi, conține LMZ3 care cuprinde toți cei trei carotenoizi maculari: luteină, mezo-zeaxantină și zeaxantină într-o combinație specifică de 10/10/2.

LMZ3 este derivat dintr-un extract botanic obținut din floarea de crăiță (Tagetes erecta).

Pe lângă acești trei antioxidanți, MacuShield Original Plus are în componența sa și riboflavină, ce interferează cu orice proces de „reparare”  al organismului. Este o vitamină esențială pentru metabolism. De asemenea, este o vitamină esențială pentru activitatea retinei și a celorlalte structruri oculare.

Cercetările științifice arată că acești trei carotenoizi maculari se găsesc în partea din spate a ochiului, în maculă, unde formează pigmentul macular (culoarea galbenă). Concentrat chiar în centrul acestui pigment se află mezo-zeaxantina.

MacuShield oferă o nutriție maculară concentrată

MacuShield Original Plus mărește densitatea optică a pigmentului macular.

MacuShield Original Plus oferă o capacitate antioxidantă îmbunătățită deoarece conține toți cei trei carotenoizi maculari.

Studiile arată că această combinația de substanțe nutritive din LMZ3 funcționează împreună, ducând la o acumulare mai rapidă și o mai bună protecție a maculei.

MacuShield® Original Plus este un supliment alimentar și nu este un substitut al unei diete sănătoase echilibrate

MacuShield Original Plus nu are contraindicații cunoscute.

MacuShield Gold – formula dezvoltată conform datelor din studiul AREDS2 (Age Related Eye Diseases Study 2). Se administrează 3 capsule pe zi. Conține LMZ3 care cuprinde toți cei trei carotenoizi maculari: luteină, mezo-zeaxantină și zeaxantină într-o combinație specifică de 10/10/2.

LMZ3 este derivat dintr-un extract botanic obținut din floarea de crăiță (Tagetes erecta).

Pe lângă acești trei antioxidanți, MacuShield Gold are în componența sa și zinc, vitamina C, vitamina E și cupru. Această combinație de substanțe nutritive se bazează pe cele mai recente cercetări științifice din studiul AREDS2.

Cercetările științifice arată că acești trei carotenoizi maculari se găsesc în partea din spate a ochiului, în maculă, unde formează pigmentul macular (culoarea galbenă). Concentrat chiar în centrul acestui pigment se află mezo-zeaxantina.

MacuShield oferă o nutriție maculară concentrată.

MacuShield Gold mărește densitatea optică a pigmentului macular.

MacuShield Gold oferă o capacitate antioxidantă îmbunătățită deoarece conține toți cei trei carotenoizi maculari.

Capsulele MacuShield® GOLD ajută ochii în plus cu vitamina C, vitamina E, zinc și cupru.

Conține LMZ3; O combinație a tuturor celor trei carotenoizi maculari într-o formulă specifică 10/10/2.

  • Conține vitamina C și vitamina E: Aceste vitamine, ajută la protejarea celulelor maculei.
  • Conține zinc și cupru; co-factori esențiali ai proceselor vizuale și ajută la păstrarea vederii

MacuShield® GOLD nu reprezintă un substitut pentru o dietă sănătoasă echilibrată.

MacuShield Gold nu are contraindicații cunoscute.

 

2. Ingredientele MacuShield Original vs MacuShield Gold

MacuShield Original Plus

MacuShield Original Plus 90 Ro

MacuShield Gold

MacuShield Gold

Ingrediente active per 1 capsulă:

Mezo-zeaxantină 10 mg ;

Luteină 10 mg ;

Zeaxantină 2 mg ;

Vitamina B2 0.3 mg ;

Ingrediente active per 3 capsule:

Mezo-zeaxantină 10 mg ;

Luteină 10 mg ;

Zeaxantină 2 mg ;

Zinc 25 mg ;

Vitamina C 500 mg ;

Vitamina E 268 mg a-TE ;

Cupru 2 mg .

Deseori apare și întrebarea. De ce să iau MacuShield Gold față de MacuShield Original? Pare că are aceleași ingrediente și totuși sunt 3 capsule de luat, nu doar una.

Diferența dintre ele, așa cum se vede și în tabelul de mai sus sunt niște vitamine și minerale extra: zinc, vitamina C și vitamina E. Dacă ar fi fost toate într-o capsula, aceasta s-ar fi mărit ca dimensiune și ar fi fost greu de ingerat, așa că dozele au fost calculate, astfel încât să fie împărțite în trei capsule.

MacuShield Gold respectă compoziția din studiu AREDS 2. Combinația specifică de vitamine din AREDS 2 este concepută pentru sănătatea ochilor, la persoanele care suferă de degenerescență maculară legată de vârstă, în stadiu incipient sau intermediar. Dacă un ochi este mai afectat și a progresat la degenerescenșă maculară, vitaminele din AREDS 2 pot ajuta la încetinirea progresiei bolii. Din păcate, fiind o boală degenerativă, ea nu poate fi vindecată, ci doar încetinită. În stadiu avansat, această boală duce la orbire.

 

3. Prețul MacuShield Original vs MacuShield Gold

Prețul diferă pentru că MacuShield Gold are mai multe ingrediente și implicit costul de producție a 3 capsule pe zi este mai mare decât cel al unei singure capsule. Poate părea că o cutie de 90 de capsule de MacuShield Gold este mai ieftină decât una de MacuShield Original Plus, însă e important să ne raportăm la consum. MacuShield Original Plus 90 de capsule ajunge pentru 90 de zile de administrare, pe când o cutie de MacuShield Gold de 90 de capsule se consumă în 30 de zile. De aici diferențele de preț. MacuShield Gold respectă în totalitate formula AREDS2, având în plus Mezo-zeaxantină, pe când MacuShield Original Plus are doar o parte din ingrediente: LMZ3.

 

4. Cui se adresează?

Rămâne întrebarea: MacuShield Original sau MacuShield Gold?

MacuShield Original Plus se adresează oricărui om care își dorește o performanță vizuală optimă. Dacă simți că soarele e deranjant când ieși dintr-o încăpere, dacă atunci când conduci, farurile te orbesc, mai ales în timpul serii și preferi să conduci cât mai puțin, dacă vrei să îți îmbunătățești viteza de reacție în timpul diferitelor sporturi pe care le practici, poți opta pentru MacuShield Original Plus sau chiar MacuShield Chewable. Diferențele sunt doar în felul în care se iau, fie că vrei să iei o capsulă cu apă, fie că preferi să simți o aromă pe limbă, ca la vitamina C. Alegerea e la tine.

MacuShield Gold este indicat în diferite patologii, precum degenerescența maculară legată de vârstă. Suplimentele alimentare care conțin formula AREDS2 pot reduce riscul progresiei DMLV cu până la 26%. MacuShield Gold® conține formula AREDS 2 îmbogățită și cu Mezo-Zeaxantină.

Este foarte important să mergeți periodic la un consult oftalmologic și să vedeți ce vă recomandă medicul oftalmolog. Acesta va înțelege cel mai bine nevoile dumneavoastră.

Pentru alte detalii, ne puteți scrie la clienti@amdnobel.ro.

 

Ne găsești și pe:

logo macushield

Dacă ai orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi!

Contact

031 104 0016

office@amdnobel.ro

Share This