fbpx

Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

MacuShield Gold

MacuShield Gold

MacuShield Gold este dozat conform datelor din studiul AREDS2 (Age Related Eye Diseases Study 2).

  • Capsulele MacuShield® GOLD ajută ochii în plus cu vitamina C, vitamina E, zinc și cupru. Această combinație de substanțe nutritive se bazează pe cele mai recente cercetări științifice din studiul AREDS2.
  • Conține LMZ3; O combinație a tuturor celor trei carotenoizi maculari într-o formulă specifică 10/10/2.
  • Conține vitamina C și vitamina E: Aceste vitamine, ajută la protejarea celulelor maculei.
  • Conține zinc și cupru; co-factori esențiali ai proceselor vizuale și ajută la păstrarea vederii.
  • MacuShield® GOLD nu reprezintă un substitut pentru o dietă sănătoasă echilibrată
  • Se administrează 3 capsule pe zi

Cine trebuie să ia MacuShield Gold?

Oricine...

…cu DMLV (Degenerescență maculară legată de vârstă) intermediară până în stadiul avansat.

Degenerescența maculară legată de vârstă

Degenerescența maculară legată de vârstă este o boală degenerativă a retinei, fiind în primele 3 cauze de pierdere a vederii la nivel mondial. În acest moment, aceasta este incurabilă, însă poate fi încetinită progresia ei.

BENEFICIILE SUPLIMENTĂRII PIGMENTULUI MACULAR CU MACUSHIELD GOLD

contrast cu macushield

Crește semnificativ sensibilitatea la contrast

Aceasta este corelată statistic cu augmentarea pigmentului macular în cazurile de patologie retiniană,iar în lipsa patolgiei, cu DOPM* scăzută. Creșterea semnificativă a sensibilității la contrast poate fi realizată utilizând formula MacuShield®.

Reduce semnificativ efectul orbitor al luminii

În condiții de lumină foarte puternică și reflexii orbitoare s-a constatat o atenuare semnificativă a impactului acestora asupra funcțiilor vizuale. Acest efect a fost obținut după suplimentarea cu MacuShield® timp de 6 luni. 

Menține stabilă acuitatea vizuală a pacienților cu DMLV incipient

În urma suplimentării cu MacuShield® timp de 3 ani, acuitatea vizuală nu a înregistrat modificări semnificative și nici un pacient nu a progresat din punct de vedere clinic către forme avansate de DMLV.

Reconstruiește rapid & integral orice tip de profil spațial

Augmentarea pigmentului macular poate fi realizată la toate excentricitățile utilizând formula MacuShield® cu Mezo-Zeaxantină în doar 3 luni de administrare.

Reduce cu 26% riscul progresiei către DMLV umed

Suplimentele alimentare care conțin formula AREDS2 pot reduce riscul progresiei DMLV cu până la 26%. MacuShield Gold® conține formula AREDS 2 îmbogățită și cu Mezo-Zeaxantină.

Păstrează funcțiile vizuale ale pacienților cu retinopatie diabetică

Administrarea de MacuShield® timp de 2 ani a dus la menținerea neschimbată a acuității vizuale, creșterea grosimii centrale a foveei și RRD (retinal response density).

Diagnosticarea

Poți verifica starea de sănătate a ochilor doar în timpul unui consult oftalmologic. Medicul oftalmolog va folosi multiple tehnici și aparate pentru a verifica retina și modul în care aceasta se prezintă.

Printre cele mai des utilizate metode este testul grilei Amsler unde se verifică dacă vederea este încețoșată sau distorsionată.

Ulterior, după dilatarea pupilei, medicul va folosi Tomografia în coerența Optică (OCT) pentru a privi și analiza în mod direct retina, precum și angiografia cu fluoresceină.

macushield gold
Share This