Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

MacuShield Chewable

MacuShield Original Masticabil

Formula unică a suplimentului alimentar MacuShield Original Masticabil (Chewable), una pe zi, conține LMZ3 care cuprinde toți cei trei carotenoizi maculari: luteină, mezo-zeaxantină și zeaxantină într-o combinație specifică de 10/10/2, alături de vitamina B2.

LMZ3 sunt niște xantofili retinieni ce au efect protector.

Cercetările științifice arată că acești trei carotenoizi maculari se găsesc în partea din spate a ochiului, în maculă, unde formează pigmentul macular (culoarea galbenă). Concentrat chiar în centrul acestui pigment se află mezo-zeaxantina.

  • Gama MacuShield oferă o nutriție maculară concentrată.
  • MacuShield Chewable în noua formulă se adresează cu precădere persoanelor active, în continuă dinamică, ale căror metabolism are nevoie de aport suplimentar de vitamina B2.
  • MacuShield Chewable este disponibil sub formă de comprimate orodispersabile cu un gust plăcut de afine și poate fi luat fără habitualul pahar de apă, oricând, o dată pe zi.

Pentru cine este indicat MacuShield Original Masticabil?

Cine se regăsește în cel puțin una de mai jos:

(luteina, mezo-zeaxantina și zeaxantina)

Ce sunt xantofilii retinieni?

Xantofilii retinieni sunt prezenți în cantitate mare în toate structurile oculare cu activitate metabolică crescută. Printre ei regăsim mezo-zeaxantina, care este prezentă exclusiv în maculă și care alături de zeaxantină și luteină au demonstrat o eficacitate mult mai mare. MacuShield Original Masticabil îi conține pe toți trei.

Reduc impactul orbitor al luminii

Controlează recuperarea după fotostres

Reduc dispersia luminii

Cresc sensibilitatea la contrast

Vedere centrală detaliată

Creează rezoluția imaginii

Creează detaliile vederii

Protejează fotoreceptorii

Vitamina B2

 

 

Vitamina B2 pe care o găsim în compoziția MacuShield Original Masticabil interferă cu orice proces de „reparare” sau „reînnoire” al organismului.

Este o vitamină esențială pentru metabolismul energetic al organismului.

Riboflavina este o vitamină esențială pentru activitatea retinei și a celorlalte structruri oculare.

b2 1

Adaugă suportul energetic al vitaminei B2 la acțiunea consacrată a MacuShield Original pentru o performanță vizuală optimă.

logo macushield
Share This