Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

Poate duce o relație sexuală intensă la orbire?

Susținut de MacuShield

Poate că ai auzit multe ciudățenii de-a lungul vieții, iar azi o să auzi încă una. Ce legătură ar putea exista între vedere și relații intime?

La un prim ochi, ai spune că niciuna sau poate că mai multe.

Se pare că un tip în vârstă de 29 de ani s-a internat la spital și le-a spus că și-a pierdut o parte din vedere din cauza unor „relații sexuale cu patos” din noaptea precedentă.  Cercetătorii au ajuns la concluzia că ținerea respirației în timpul unui orgasm poate provoca creșterea bruscă a presiunii venoase retiniene și poate duce la tulburări hemoragice.

Deci, ar trebui să încerci să eviți relațiile intime intese ca să nu orbești?

Probabil că nu e ceva ce și-ar dori cineva să audă, iar această afecțiune nu este permanentă, așa că poți să stai liniștit. În plus au fost doar 6 astfel de cazuri până acum, iar raportul medicului a spus că „efectele autonome ale orgasmului asupra ochiului sunt bine cunoscute și au fost asociate cu alte patologii oculare”, cum ar fi glaucomul.

relatie intima

Înainte de „punctul culminant” al acțiunii, tonusul vascular al retinei scade, permițând vaselor din ochi (cele care furnizează sânge bogat în oxigen) să se dilate și să se înghesuie mai mult decât de obicei. Asta arată cât de important a fost întotdeauna în timpul consultațiilor să fie întrebați pacienții o mulțime de întrebări, inclusiv dacă au experimentat vreun act sexual.

 

Poate de acum când auzi că iubirea e oarbă, te mai gândești încă o dată ce a vrut să zică autorul.

Ne găsești și pe:

logo macushield

Dacă ai orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi!

Contact

031 104 0016

office@amdnobel.ro

Share This