Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

MacuShield prospect detaliat – ingrediente

Susținut de MacuShield

Macushield prospect – Original Plus

Varianta tipărită

Macushield prospect – Suplimentele alimentare nu reprezintă substitute ale unei alimentații variate și ale unui stil de viață sănătos.

CE ESTE LMZ3?

MacuShield conține LMZ3™, un ingredient brevetat unic, sintetizat din florile Tagetes erecta, pentru a obține niveluri corespunzătoare de luteină, mezo-zeaxantină și zeaxantină, într-o formulă specifică.

INSTRUCȚIUNI

Luați o capsulă moale zilnic după masă.

AVERTISMENT

  • Suplimentele alimentare nu reprezintă substitute ale unei alimentații variate și ale unui stil de viață sănătos.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
  • A nu se ține la vederea și îndemâna copiilor.
  • Blister deteriorat – a nu se utiliza dacă folia este ruptă.
  • Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul sau farmacistul înainte de a utiliza acest produs.
  • A se consuma, de preferință, până la data înscrisă pe ambalaj.
  • A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina soarelui.

PROSPECT – INGREDIENTE

  • Extract din flori de crăițe: 157mg.
  • Conținut/capsulă: 10 mg luteină, 10 mg mezo-zeaxantină, 2 mg zeaxantină. Pentru conținutul complet citiți ambalajul și Vitamina B2 (Riboflavină).

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

De la ce vârstă este recomandat MacuShield?

MacuShield se poate lua de la orice vârstă. (important este să discutați cu medicul oftalmolog mai întâi)

Cât timp pot să iau MacuShield?

MacuShield se poate lua pe o perioadă de timp nelimitată.

Sunt/am fost fumător/fumătoare. Pot să iau MacuShield?

MacuShield nu conține beta-caroten, prin urmare, poate fi luat și de fumători sau foști fumători.

Este MacuShield potrivit pentru diabetici?

MacuShield nu conține zahăr.

Dacă doriți să vizualizați acest prospect în format PDF, îl găsiți accesând butonul de mai jos. Tot mai jos, găsiți și eticheta detaliată, în format PDF.

Macushield prospect detaliat

CE ESTE LMZ3?

L din prospect este de la luteină.

Ea joacă un rol esențial în protecția maculei, fiind unul dintre carotenoizi esențiali pentru ochi. Aceasta, denumită adesea „vitamina ochilor”, se formează în plante, contribuind la culoarea fructelor și legumelor.

Parte a grupului xantofilelor, alături de zeaxantină și mezo-zeaxantină, luteina aparține familiei mai ample a carotenoizilor. Acești trei carotenoizi maculari colaborează pentru a susține funcționarea retinei și sănătatea oculară, reducând impactul unor boli ale ochilor.

Pentru a obține cantitatea zilnică necesară, trebuie să consumăm surse vegetale de luteină.

Din păcate, mulți oameni nu primesc suficientă luteină din dieta lor, ceea ce poate afecta sănătatea și performanța vizuală a ochilor.

Cel mai important beneficiu al său este că are capacitatea de a proteja ochii, în special retina, de către radiațiile ultraviolete emise de Soare.

Ghidul complet despre luteină, îl găsești aici:

M din prospect este de la mezo-zeaxantină.

Mezo-zeaxantina, unul dintre cei trei pigmenți maculari esențiali pentru sănătatea oculară, face parte din categoria xantofililor. Aceasta se distinge de luteină și zeaxantină prin prezența sa exclusivă în centrul maculei ochiului.

În acest loc, mezo-zeaxantina joacă un rol vital în filtrarea luminii albastre dăunătoare, protejând retina de stresul oxidativ.

Un aspect unic al mezo-zeaxantinei, diferit de luteină și zeaxantină, este modul în care este integrată în maculă. Spre deosebire de luteină și zeaxantină, care sunt absorbite prin dieta bogată în fructe, legume și alte plante, mezo-zeaxantina are o cale diferită.

Studiile arată că majoritatea mezo-zeaxantinei din corp nu provine direct din alimentație, ci este sintetizată intern prin transformarea altor carotenoizi.

Mezo-zeaxantina are beneficii în prevenirea degenerescenței maculare asociate vârstei, una dintre cele mai frecvente cauze ale deteriorării vederii.

Studiile indică și rolul său proactiv în îmbunătățirea performanței vizuale, crescând sensibilitatea la contrast și percepția culorilor. În plus, protejează ochii de lumina artificială intensă de la ecrane, diminuând oboseala oculară și îmbunătățind calitatea somnului.

Ghidul complet despre mezo-zeaxantină, îl găsiți aici:

Z din prospect este de la zeaxantină.

Zeaxantina, alături de luteină și mezo-zeaxantină, joacă un rol esențial în protejarea retinei și a maculei, contribuind la menținerea sănătății oculare și prevenirea deteriorării vederii. Acest pigment, responsabil pentru colorația specifică a plantelor, se găsește în legume verzi, fructe galbene și portocalii.

Fiind un carotenoid macular, zeaxantina este un antioxidant puternic care protejează ochii de efectele dăunătoare ale luminii solare intense și previne diverse afecțiuni oculare. Este esențial să asigurăm corpului nostru aportul necesar de zeaxantină, fie din dieta zilnică, fie prin suplimente, pentru a menține sănătatea ochilor pe termen lung și a preveni problemele de vedere.

Ghidul complet despre zeaxantină, îl găsiți aici:

În plus, este important să reamintim și RIBOFLAVINA din prospect, numită și vitamina B2.

Riboflavina are un rol esențial în sănătatea oculară. Este cunoscută pentru capacitatea sa de a reduce riscul de apariție a cataractei și pentru sprijinirea sănătății corneei. De asemenea, riboflavina este implicată în menținerea nivelului adecvat de glutation, un antioxidant esențial pentru sănătatea oculară.

Nu toată lumea absoarbe și folosește riboflavina la fel de eficient – aproximativ 10-15% din oameni au dificultăți în acest sens. Dacă nu avem suficientă riboflavină pe termen lung, acest lucru poate contribui la dezvoltarea unor probleme ale creierului. De aceea, este important să ne asigurăm că avem suficientă riboflavină în dieta noastră, mai ales în cazul persoanelor mai vulnerabile.

Ne găsești și pe:

logo macushield

Dacă ai orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi!

Contact

031 104 0016

office@amdnobel.ro

Share This