Pentru 4 porții
INGREDIENTE
Antricot de vită 2 buc
Unt 5 linguri
Usturoi 4 căței
Cimbru 2 crenguțe
Sare de mare și piper
Broccoli 2 buc
Spanac proaspăt 600 g
Lime 4 buc
Morcov 2/3 buc
Sparanghel 150 g
Muguri de pin 4 lingurițe
Ceapă verde 2 fire
Salata 200 g
Foi de dafin
Mod de preparare
Se gătește antricotul mediu-bine făcut, cu puțin usturoi, unt, sare și piper. Se lasă la odihnit.
Se opărește brocoliul, morcovul se taie subțire și rămâne crud la fel ca spanacul.
Se taie carnea felii subțiri și se amestecă cu spanacul și restul ingredientelor.
Morcovii se pot carameliza puțin, în unt ars, amestecat cu puțin suc de lime
Din lime și unt sau uleiul extra virgin (după preferințe), alături de sucul lăsat de antricot se face un dressing.
Când e totul gata, se presară deasupra muguri de pin și usturoi zdrobit.