Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

Somnul și vederea

Susținut de MacuShield

Odihna pentru ochi

Cât de importantă este odihna pentru ochi? Citește articolul pentru a afla cum poate un somn corespunzător să mențină sănătatea ochilor.

 

Cât dormi într-o noapte?

 

În 1942, oamenii obișnuiau să aibă opt ore de somn pe noapte. Cu toate acestea, potrivit unui studiu recent, acest lucru a scăzut la mai puțin de șapte ore.

Acest lucru poate fi extrem de periculos pentru fiecare dintre noi, deoarece odihna este cel mai important aliat pentru o viață sănătoasă. Atunci când nu dormim suficient, corpul nostru nu se poate vindeca sau repara în mod corespunzător.

Majoritatea oamenilor au experimentat o noapte sau două de nesomn și știu cât de morocănoși și iritabili îi poate face să se simtă a doua zi. Dar ceea ce poate nu realizează oamenii, este că privarea de somn este o problemă gravă de sănătate.

Lipsa somnului poate duce la o serie de probleme, inclusiv la creșterea nivelului de stres, dificultăți de concentrare și un sistem imunitar slăbit.

De asemenea, poate contribui la creșterea în greutate, precum și la un risc crescut de boli de inimă și diabet. De fapt, cercetările au arătat că dormitul mai puțin de șapte ore pe noapte vă poate scurta viața cu până la șase ani.

 

Odihna pentru ochi

Lipsa somnului afectează vederea?

 

Este de înțeles că s-ar putea să nu fiți prea îngrijorat de starea ochilor dumneavoastră după ce ați studiat toată noaptea pentru examene sau ați lucrat toată noaptea la serviciu.
Cu toate acestea, este important să fiți conștienți de potențialele consecințe ale lipsei de somn asupra sănătății ochilor.
Pe termen scurt, privarea de somn poate provoca uscăciune și mâncărime, precum și vedere încețoșată și sensibilitate crescută la lumină. Privarea de somn poate fi asociată și cu vederea dublă. Cu cât petreci mai mult timp fără somn cu atât crești șansele erorilor de vedere, care uneori poate duce la halucinații.
Pe termen lung, poate duce la un risc mai mare de afecțiuni cronice, cum ar fi glaucomul și degenerescența maculară legată de vârstă.

Macushield conține o formula unică de antioxidanți, luteină şi zeaxantină inclusiv mezo-zeaxantină, care se găsesc în mod natural în ochi.

Acești nutrienți apără structurile oculare de efectul distrugător al agresiunii oxidative și îmbunătățește eficiența ciclului vizual.

Ne găsești și pe:

logo macushield

Dacă ai orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi!

Contact

031 104 0016

office@amdnobel.ro

Share This