Transport gratuit la comenzile peste 200 de lei.

Întrebări frecvente despre MacuShield

Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre MacuShield Original, MacuShield Original Masticabil sau MacuShield Gold, află că ești pe pagina potrivită.

MacuShield este suplimentul alimentar ce conține toți cei trei carotenoizi aflați în maculă: luteina, zeaxantina și mezo-zeaxantina. Acesta a fost dezvoltat și testat de experți internaționali în oftalmologie.

Formula Macushield este formulă brevetată.

Ai mai multe întrebări?

Scrie-ne pe pagina de Facebook.

www.facebook.com/macushield.romania/

 

De ce galben?

O întrebare frecventă apare din curiozitatea de a înțelege de ce galben.

Cercetările științifice au demonstrat că pigmentul macular are culoarea galbenă și că aceasta provine de la cei trei carotenoizi care îl creează: luteina, zeaxantina și mezo zeaxantina.

MacuShield poate fi folosit de diabetici?

O altă întrebare des primită este aceasta. Da, MacuShield® Original și MacuShield® Gold nu conțin zahăr și pot fi folosite de către diabetici.

Din ce este facut MacuShield?
Poate cea mai importantă întrebare despre produs este cea cu privire la componența lui.

Cei trei carotenoizi din care este fabricat MacuShield și care se regăsesc și în maculă provin de la extractul natural din flori de crăiță (Tagetes Erecta), cultivate și crescute special pentru producția de luteină, zeaxantină și mezo zeaxantină.

Pot procura antoxidantii din alimentație?

Cu siguranță, da. În medie, dieta europeană conține între 1 și 3 mg de carotenoizi, zilnic. Cea mai bogată sursă de antioxidanți este dată de plantele verzi. În schimb, mezo-zeaxantina nu se găsește în dieta noastră zilnică, fiind prezentă doar în unele tipuri de pește din Asia. Dacă mai ai nelămuriri, poți accesa secțiunea numită „Nutriția”.

Sunt fumător, pot lua MacuShield?

Și această neclaritate apare des în mintea consumatorilor. Da, dacă sunteți fumător puteți lua MacuShield fără riscuri, pentru că beta-carotenii lipsesc din MacuShield .

Contează ce dietă urmez în timpul utilizării MacuShield?

Dieta joacă un rol major în menținerea sănătății noastre, iar suplimentele alimentare nu ar trebui să înlocuiască o dietă sănătoasă. O dietă echilibrată este recomandată zilnic, însoțită și de mișcare, pentru a ne menține sănătatea. Dacă mai ai întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Share This